Διαμονή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες

Οι συμμετέχοντες/-χουσες θα πρέπει να φροντίσουν από μόνοι/-ες τους για το ταξίδι και τη διαμονή τους. Το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα δεν έχει καμία υποχρέωση να τους παράσχει διαμονή. Το Ίδρυμα υπογραμμίζει ότι τα δίδακτρα δεν καλύπτουν το κόστος διαμονής, ότι δεν ζητάει το ίδιο χρήματα για τη διαμονή, και ότι δεν είναι υπεύθυνο για την επιτυχή συναλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων/-χουσών και των ξενοδοχείων. Το Ίδρυμα δεν είναι επίσης υπεύθυνο για περιπτώσεις μη πληρωμής, για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, πιθανές ακυρώσεις και οποιαδήποτε άλλα πιθανά προβλήματα ανακύψουν μεταξύ των συμμετεχόντων/-χουσών και των ξενοδοχείων.
Για οποιαδήποτε βοήθεια στην εξερεύνηση των επιλογών διαμονής σας στη Θεσσαλονίκη, επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected].


Μετακίνηση

Η Θεσσαλονίκη είναι προσβάσιμη από όλη την υφήλιο μέσω του Αεροδρομίου «Μακεδονία» που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης (περίπου 30 λεπτά διαδρομή). Η Θεσσαλονίκη είναι επίσης προσβάσιμη με τρένο, λεωφορείο ή πλοίο.

Διαδρομή από και προς το Αεροδρόμιο

Το βασικό μέσο μεταφοράς από και προς το Αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης είναι το λεωφορείο (νούμερο 01X και 01Ν, κόστος 1,8 ευρώ, χρόνος 35 λεπτά) ή το ταξί (κόστος 25 ευρώ, χρόνος 20 λεπτά). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Κέντρο της πόλης

Στο σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας μπορείτε να ταξιδέψετε με ένα μόνο εισιτήριο που μπορείτε να αγοράσετε από χώρους αυτόματης πώλησης (όπως περίπτερα) ή από μηχανήματα αυτόματης πώλησης εντός του λεωφορείου. Το μονό εισιτήριο κοστίζει 0,90€ από αυτόματο πωλητή και από μηχάνημα εντός του λεωφορείου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια ημέρας και εβδομάδας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα Θερινά Μαθήματα 2023 και για άλλες δραστηριότητες του Ιδρύματος. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης στις ιστοσελίδες που αφορούν τα Θερινά Μαθήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: [email protected]