Διαμονή και άλλες χρήσιμες πληροφορίες (Οι πληροφορίες δεν αφορούν τα Θερινά Μαθήματα 2021)

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν από μόνοι τους για το ταξίδι και τη διαμονή τους. Το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα δεν έχει καμία υποχρέωση να τους παράσχει διαμονή. Εντούτοις, και καθώς η περίοδος των μαθημάτων είναι κατά τη θερινή περίοδο, το Ίδρυμα θα προχωρήσει σε ειδικές συμφωνίες με ξενοδοχεία της πόλης. Οι σχετικές πληροφορίες θα κοινοποιηθούν στους ενδιαφερόμενους εφόσον επιλεγούν να συμμετέχουν στα Θερινά Μαθήματα 2020.

Εφόσον κλείσετε δωμάτιο σε ένα από αυτά τα ξενοδοχεία, παρακαλούμε να αναφέρετε καθαρά στην επικοινωνίας σας μαζί τους ότι θα συμμετέχετε στα Θερινά Μαθήματα του Ιδρύματος. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των διαθέσιμων δωματίων σε κάθε ξενοδοχείο, μπορεί να μην είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν όλοι οι συμμετέχοντες. Για αυτό το λόγο, σας συμβουλεύουμε να ρυθμίσετε το ζήτημα της διαμονής σας το συντομότερο δυνατόν.

Το Ίδρυμα υπογραμμίζει ότι τα δίδακτρα δεν καλύπτουν το κόστος διαμονής, ότι δεν ζητάει το ίδιο χρήματα για τη διαμονή, και ότι δεν είναι υπεύθυνο για την επιτυχή συναλλαγή μεταξύ των συμμετεχόντων και των ξενοδοχείων. Το Ίδρυμα δεν είναι επίσης υπεύθυνο για περιπτώσεις μη πληρωμής, για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, πιθανές ακυρώσεις και οποιαδήποτε άλλα πιθανά προβλήματα ανακύψουν μεταξύ των συμμετεχόντων και των ξενοδοχείων.


Μετακίνηση

Η Θεσσαλονίκη είναι προσβάσιμη από όλη την υφήλιο μέσω του Αεροδρομίου «Μακεδονία» που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης (περίπου 30 λεπτά διαδρομή). Η Θεσσαλονίκη είναι επίσης προσβάσιμη με τρένο, λεωφορείο ή πλοίο.

Διαδρομή από και προς το Αεροδρόμιο

Το βασικό μέσο μεταφοράς από και προς το Αεροδρόμιο από το κέντρο της πόλης είναι το λεωφορείο (νούμερο 78, κόστος 2 ευρώ, χρόνος 35 λεπτά) ή το ταξί (κόστος 25 ευρώ, χρόνος 20 λεπτά).

Ακολουθήστε μας στο Facebook για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα Θερινά Μαθήματα 2021 και για άλλες δραστηριότητες του Ιδρύματος. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης στις ιστοσελίδες που αφορούν τα Θερινά Μαθήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: summercourses@koufafoundation.org