Θερινά Μαθήματα Θεσσαλονίκης Προηγούμενων Ετών

Το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα για την Προαγωγή του Διεθνούς Δικαίου και την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εγκαινίασε, τον Ιούλιο του 2015, την έναρξη ενός ακαδημαϊκού προγράμματος που προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όσους συμμετάσχουν. Το εντατικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό πρόγραμμα με τίτλο «Θερινά Μαθήματα Διεθνούς Δικαίου και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Θεσσαλονίκης» διοργανώνεται σε ετήσια βάση, για διάστημα δύο εβδομάδων, και καλύπτει διάφορα ζητήματα δικαίου και πολιτικής στα σχετικά πεδία των κοινωνικών επιστημών.

Τα Θερινά Μαθήματα Θεσσαλονίκης περιλαμβάνουν διαλέξεις, σεμινάρια και στρογγυλές τράπεζες από αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς και ανθρώπους της πράξης από διάφορες χώρες με στόχο τον συνδυασμό θεωρίας και πράξης και την προώθηση του διαδραστικού διαλόγου. Τα μαθήματα επικεντρώνονται κάθε καλοκαίρι στην συστηματική εξέταση ενός συγκεκριμένου ζητήματος διεθνούς δικαίου ή ανθρωπίνων δικαιωμάτων με βάση την επικαιρότητα και τη σημασία του.

  • Το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα για την Προαγωγή του Διεθνούς Δικαίου και την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοινώνει τα Έκτα Θερινά Μαθήματα Θεσσαλονίκης. Τα φετινά μαθήματα αναφέρονται στα κοινωνικά δικαιώματα, ένα από τα πιο δυναμικά πεδία του διεθνούς δικαίου και θα λάβουν χώρα από τις 23 Ιουνίου ως τις 2 Ιουλίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.

Γραφτείτε στο Newsletter (Ενημερωτικό Δελτίο) ή ακολουθήστε μας στο Facebook για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα Θερινά Μαθήματα 2021 και για άλλες δραστηριότητες του Ιδρύματος.