Επερχόμενες Εκδηλώσεις

Το Ίδρυμα έχει προγραμματίσει για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τις ακόλουθες εκδηλώσεις:

  • Ημερίδα με θέμα: «Θεμελιώδεις ευρωπαϊκές αξίες: οι πυλώνες της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης» 

την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 5:00 μμ

στο Συνεδριακό κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, Κατούνη 12-14 (Λαδάδικα), 3ος όροφος

Η ημερίδα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα erasmus+ERASMUS+, στο πλαίσιο του προγράμματος Jean Monnet Project “Discourses on European Union and Human Rights” που υλοποιεί το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα και γίνεται με την ευγενική χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για το πρόγραμμα της ημερίδας παρακαλώ πατήστε εδώ.

 

  • Σεμινάριο με θέμα «Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Το «Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα για την Προαγωγή του Διεθνούς Δικαίου και την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» διοργανώνει Σεμινάριο με θέμα «Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Το  Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  από 20 ως 23 Νοεμβρίου 2017 στο Αμφιθέατρο ΔΣΘ «Ιωάννης Μανωλεδάκης», Τσιμισκή 103 (είσοδος από Ισαύρων).

Το Σεμινάριο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα erasmus+ERASMUS+, στο πλαίσιο του προγράμματος Jean Monnet Project “Discourses on European Union and Human Rights” που υλοποιεί το Ίδρυμα Καλλιόπης Κούφα και γίνεται με την ευγενική χορηγία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Η συμμετοχή στο σύνολο ή σε μέρος μόνον αυτού είναι ελεύθερη, αλλά όσοι/όσες επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης οφείλουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον τις 18 από τις 24 ώρες και να προεγγραφούν στέλνοντας μήνυμα με το πλήρες ονοματεπώνυμο τους και θέμα “Ισότητα και απαγόρευση των διακρίσεων στην Ε.Ε.” στην ηλεκτρονική διεύθυνση [contact@koufafoundation.org] ως τις 19 Νοεμβρίου 2017.

poster